Opskrift på pølsehorn

Hurtige Pølsehorn - Lav pølsehorn på 45 min.



Ingredienser til Pølsehorn: 
  • Dej:
    • 100 gram Margarine
    • 2.5 dl. Vand
    • 50 gram Gær
    • 1 tsk. Salt
    • 1 tsk. Sukker
    • 450 gram Hvedemel
  • Pølser:
    • 500 gram Pølser af god kvalitet, for en sundere version kan man bruge kyllingepølser.
  • Pensling:
    • 1 Æg

Smelt margarinen i en gryde og hæld den i en skål. Rør vand og gær i. Rør salt, sukker og hvedemel i. Ælt dejen sammen og skær den i stykker.

Kom lidt mel på bordet og kagerullen. Rul hvert stykke dej ud med kagerullen, til det er så stort, at pølsen kan pakkes ind.

Pak hver pølse ind i et stykke dej. Læg bagepapir på bagepladen. Læg pakkerne på pladen.

Tænd ovnen på 200 grader C.

Lad pakkerne hæve på pladen i cirka 30 minutter.

Pensl pakkerne med æg. Bag dem 15 min. i midterste ovn rille.

Velbekomme hurtige og lette pølsehorn

Del dine erfaringer om: Opskrift på pølsehorn
Annoncer:
Opskrift på pølsehorn


 
Denne side er en del af iRaptus.com - Fanø - Information om Fanø / Sønderho / Fanø Bad / Sommerhusudlejning på Fanø / Restauranter på Fanø